MAN SPACE GELAATSVERZORGINGEN

 

de juiste kijk op mannen

Er goed uitzien en je goed voelen, ook de mannenhuid heeft verzorging nodig.

 

Omdat de mannenhuid en het mannenlichaam andere noden hebben op vlak van verzorging, biedt schoonheidssalon Carmen speciale behandelingen aan die hierop zijn afgestemd. De huid van de man is anders o.a. qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Om een zuivere, frisse en goed verzorgde huid te verkrijgen zijn al onze verzorgingen voor de man samengesteld met speciale man space producten. Elke behandeling wordt met de grootste zorg uitgevoerd!

 

Zo kunnen mannen bij schoonheidssalon Carmen terecht voor vb. een rugzuivering, hotstonemassage, ruggen buikepilatie en tal van andere dingen.

 

Neem 3 behandelingen en ontvang een directe korting van 10%!

MAN SPACE

Gelaatsverzoring voor hem!

De THALION High-tech behandeling combineert prestatie en ontspanning voor een resultaat dat 100% doeltreffend is. Resultaat: de huid wordt gerevitaliseerd, gereinigd,verstevigd en super gehydrateerd.Dankzij de diepe massages van hoofdhuid, gezicht en schouders is de huid in 60 minuten weer helemaal opgepept.

 

 

Onze anti-aging reinigende behandeling is de oplossing voor de huid die beschadigd is door dagelijks scheren en vervuiling. Ze ontgift op doeltreffende wijze en zorgt voor een gezuiverde, van zuurstof voorziene en gekalmeerde huid.

 

Kom genieten van deze reinigende en hydraterende gelaatsverzorging!

 

 

Succes verzekerd!