permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect uit zien. Gewone make-up kan gemakkelijk uitlopen. Daarom is permanente make-up van ART-LINER zeer interessant!

 

 

Bij een permanente make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Tijdens het sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u ‘s morgens uit bed stapt, of u loopt door weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt, uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats. Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is lijkt het alsof je nog make-up draagt, want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Resultaat, u wint dagelijks veel tijd.

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

 

Bij permanente make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uit ziet. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is de juiste opleiding en goede apparatuur belangrijk.

Vakmanschap

 

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw ART-LINER specialiste in goede handen. ART-LINER is een toonaangevende merk in de permanente make-up wereld.

Betrouwbare apparatuur

 

Uw specialiste werkt met de ART-LINER PREMIUM een pigmentatie apparaat waarin de laatste technische noviteiten en innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. De Intelligent is computer gestuurd waardoor deze tot fracties van millimeters nauwkeurig werkt en uw specialiste optimale resultaten kan garanderen. De computer aansturing kan de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven.

 

Conform de eisen van de strenge landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij uw specialiste volledig veilig is.

De mogelijkheden van permanente make-up

 

 

Wenkbrauwen

 

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up worden uw accenten in uw gezicht mooier.

Ogen

 

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurpigmenten het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en verbeterd. Bij eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Zo heeft u altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Hoe gaan we te werk?

Uw permanente make-up zal steeds voorgetekend worden door de specialiste vooraleer zij definitief start.

 

Nadien gaat zij de verdovende zalf aanbrengen om de permanente make-up minder gevoelig te maken.

 

Na de permanente make-up is de nazorg heel belangrijk !

 

Gebruik daarom gedurende 1 week een oogzalf tot alle korstjes verdwenen zijn!

 

Wij staan u graag bij voor extra informatie tijdens onze één van onze behandelingen.

Resultaten

Formules

EYE-LINER boven -of onder ooglid — 60 min

€ 210

EYE-LINER boven en onder ooglid — 60 min

€ 310

Wenkbrauwen

Microblading — 60 min

€ 310

Ombre brows — 60 min

€ 365

Combi brows — 60 min

€ 420

Andere

Tache de beauté

€ 50

Sproetjes

vanaf € 125

Consultatie

€ 40

Bijwerken bestaande PM 50 % van de normale prijs!

 

U kan van een GRATIS bijwerking genieten na 3 weken!
Maak een kennismakingsafspraak zodat u in samenspraak met de schoonheidsspecialiste kan
bepalen welke toepassing voor u het meeste aangewezen is!