THALION GELAATSVERZORGING!

 

Kies samen met ons de juiste behandeling!

Thalion mini gelaatsverzorging

Een snelle verzorging tussen de middag of na het werk in 30 min.

 

Dit is een topper voor wie weinig tijd heeft.

 

Epilatie kan je steeds bij vragen indien je dit wenst.

 

Super deal, neem een kaartje van 6 beurten ter plaatse en ontvang 1 beurt volledig gratis! Je eerste afspraak boek je best apart en de vervolgafspraken worden tijdens uw bezoek geregeld.

Absolute hydratation

In een uniek moment van ontspanning tijdens de massage, herwint je huid soepelheid, glans en zachtheid.

 

De huid is perfect verfrist, wordt weer zacht en stralend. Het trekkerige gevoel verdwijnt, de teint straalt, de huid hervindt haar kapitaalhydratatie.

Acnicontrol

 

Een zuiverende treatment tegen imperfecties. De huid is zichtbaar zuiverder en de teint hervindt
haar frisheid. Zwarte puntjes worden verwijderd en door een zachte peeling te gebruiken zal de huid minder geïrriteerd zijn na de verzorging.

 

Je kunt kiezen uit een losse behandeling of een kuur van 8 behandelingen. Kies je voor de kuur?

 

Dan boek je best al een eerste behandeling

 

De vervolgafspraken maak je in het salon.

Absolute jeugd

 

Een gloednieuwe en intensieve anti-aging oplossing om rimpels en huidverslapping tegen te gaan. De opvullende en gladstrijkende werking vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering. Door een aangepaste herstructureringsmassage krijgen de gelaatstrekken een ontspannen uitstraling en worden rimpels opgevuld. Resultaat: het gezicht hervindt zijn oorspronkelijke jeugdigheid.

Firm & lift

Deze complete behandeling, ideaal voor alle huiden die op zoek zijn naar stevigheid, helpt de huid haar teint en elasticiteit terug te krijgen. In het hart van deze behandeling, een unieke combinatie van actieve ingrediënten in de voorhoede van de mariene en wetenschappelijke expertise, evenals anti-rimpel en verstevigende manuele technieken. Doelstellingen: het gezicht herstructureren en opnieuw vorm geven.

Cellulaire vernieuwing

Deze resurfacing verzorging, speciaal ontwikkeld voor de rijpere, dofe en verslapte huid, is rijk aan marine AHA en enzymen. Het stimuleert intens de celvernieuwing voor een “nieuwe huid” efect. Het verhelderende efect is verblufend.

Magnificent white

De THALION Laboratoria ontwikkelden een exclusief high-tech duo met versterkte resultaten. De gepatenteerde actieve werkstof Pylawhite®, afkomstig van een macrozeewier en het resultaat van 5 jaar onderzoek, werkt in de kern van de cellen om pigmentvlekken te verminderen en de teint helderder te maken; vitamine C pakt pigmentgebreken aan en stimuleert de collageenproductie voor een verstevigende en anti-ageing werking.De huid is steviger, de teint stralend en pigmentvlekjes vervaagd.

Anti-aging behandeling Ocean Secrets

EEN BUITENGEWONE ANTI-VEROUDERINGS GEZICHTSBEHANDELING

 

Om de schoonheid van elke vrouw te onthullen, hebben de Thalion laboratoria Ocean Secrets – Extraordinary Anti-aging Facial ontwikkeld. Deze behandeling is meer dan alleen een behandeling en is het summum van de technologische knowhow van Thalion voor het bereiken van onmiddellijke resultaten en een unieke zintuiglijke ervaring.

 

Deze unieke gezichtsbehandeling is gebaseerd op een innovatieve massage die de contouren van het gezicht beeldhouwt en de huid strakker maakt. Deze echte manuele lift combineert diepe ontspannende massages met technische bewegingen om de huid opnieuw te modelleren.