pedicure en manicure

Van al onze lichaamsdelen, krijgen onze voeten en handen het meest te verduren. Daarom verdienen zij de extra aandacht die u ze alleen met een professionele manicure of pedicure kunt geven.

manicure

 

Tijdens een manicure verzorgen we uw nagelriemen met een voedende crème. Eventuele velletjes worden verwijderd en uw nagels worden gevijld naar de vorm van uw hand.

 

We voeren steeds een manicure uit ter voorbereiding van andere toepassingen, zoals het plaatsen van gelnagels.

pedicure

 

Mooie en gezonde voeten? Tijdens een cosmetische pedicure verzorgen we uw teennagels en verwijderen we eventuele likdoorns en eelt. Wilt u uw voeten eens extra verwennen? Dan is een professionele voetmassage een echte aanrader. En wat dacht u van een leuke colorgel op uw tenen of een french manicure? Succes verzekerd!

 

Een regelmatige pedicure kan helpen tegen pijnlijke voeten. Heeft u echter medische klachten? Ga dan eerst eens langs bij uw huisarts.

een extraatje voor de winter

 

HET PARAFFINEBADJE

 

In de winter is een paraffinebadje na een pedicure of manicure een ware weldaad. De paraffine voedt de opperhuid tot diep in de poriën. Bovendien versoepelt het de nagelriemen en eelt. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en zorgt voor een totale ontspanning van spieren en gewrichten.

 

Een paraffinebadje is dé oplossing voor droge voeten of handen. Het verzacht de klachten van reuma, wintervoeten of -handen en kloven.