pure verwennerij

 

speciaal voor u

Ontdek onze schoonheidsbehandelingen

 

Geniet van een magische schoonheidsbehandeling door schoonheidsspecialiste Karin Fortje. Een behandeling met THALION zult u ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht.

 

Ontdek onze verschillende behandelingen via het menu beauty, thalion gelaatsverzorgingen!

Een behandeling met THALION afgestemd op uw noden!

 

Omdat de conditie van uw huid niet altijd hetzelfde is, hebben wij bij iedere behandeling een brede keuze uit passende verzorgingsproducten. Zo kunnen we onze behandelingen afstemmen op wat u nodig heeft op dat moment.

Iedere behandeling met THALION begint met een ‘intake-gesprek’ en een grondige huidanalyse. We bepalen uw huidconditie en komen uw behoeften en wensen te weten. Op basis daarvan kiezen we een behandeling en producten die bij u passen. Zo bereiken we uiteindelijk het beste resultaat.

De behandelingen met THALION worden volledig masserend uitgevoerd voor een betere doorbloeding in de huid. Zo worden afvalstoffen sneller afgevoerd en kunnen de ingrediënten dieper in de huid doordringen. Een massage zorgt natuurlijk ook voor de ultieme ontspanning. Al na 1 behandeling zult u resultaat zien én voelen.

De zee, in evenwicht gehouden door de natuur, is een buitengewone tuin die onze herinneringen en onze geschiedenis bevat. De zee herbergt een overvloed aan levensvormen en is een wonder van geneeskrachtigheid: zeewier neemt de voedingsstoffen van het water op en ontwikkelt er stoffen met buitengewone eigenschappen uit. Onze cellen vertonen bepaalde gelijkenissen met het oorspronkelijke zeemilieu. Ons lichaam absorbeert door osmose alles wat het nodig heeft om zich te revitaliseren en geeft ons een verkwikkend gevoel.

 

THALION, Schoonheid uit het hart van de zee!